Статии

В избора на домейн трябва да знаете, че освен името, то и това дали е безплатен или платен играе важна роля в направата са сайта ви. При безплатните домейни, вие имате ограничение на името му, например: http://vashiqtsait.saitbook.com/. Вие не можете да го регистрирате с разширение .com, .bg или .org. ПОЧТИ ВСИЧКИ БЕЗПЛАТНИ ДОМЕЙНИ НЕ РАЗЧИТАТ PHP КОДОВЕ И MYSQL БАЗА ДАННИ! Освен това повечето безплатни домейни трудно се оптимизират, което също е минус за оптимизацията на сайта ви. Общо казано, че безплатните домейни не са надеждни за големи сайтове, с които искате да печелите пари например. За това по-надеждно е да закупите платен домейн, ако сте се насочили към онлайн търговия или просто печелене на пари. Ако искате да печелите пари или искате вниманието на много интернет потребители, то платеният домейн е вашият избор. Цените на платените домейн имена не е висока ако се раздели на 12 месеца. Например при нас цената на домейн с разширение .com е 19.99 лв. на година, което е 1.67 месец или 5 стотинки на ден. Ако имате въпроси коментирайте или се свържете с нас през контактната форма.

Етикети:

Измина доста време откакто Bing се самоопредели като конкурент номер 1 на Google за господство на пазара за търсачки в Интернет. През това време продукта на Microsoft не успя да убеди с какво точно е по-добър от Google и съответно Google продължава да бъде номер 1 на пазара.

GoogleAnalitycs няма да предоставя информация за ключовите думи по които потребителите стигат до сайта. Първия сигнал за това че Google иска да направи професията SEO манипулатор невъзможна, е твърде честия dance на индекса. Търсенето е толкова персонализирано спрямо платформа, IP адрес, вид потребител, че вече е невъзможно за един оптимизатор да определи със сигурност на каква позиция се намира конкретен сайт за конкретна ключова дума.

Втория сигнал е спирането на ключовите думи от GoogleAnalitycs.

С тези две действия Google развали възможността да се отчита ефективно дейността на SEO манипулаторите. Но дори и това няма да прекрати SEO лудостта- просто сега ще им стане по-трудно да си задържат клиентите и ще трябва да опаковат по-добре лъжите си.Като се има предвид монополния статут на компанията и неуспеха на Bing да се наложи като нейна реална алтернатива, на практика новината означава че един от най-важните елементи...

Мобилна оптимизация

Четвъртък, 20 Март 2014 by

Влияния за позицията в Гугъл

- Общ брой плюсове на URL адреса за съответната страница от сайта представяща офиса на фирмата(Забележка: не е добра практика да регистрирате вашата индекс страница с GooglePlaces)

- Общ брой плюсове на Google+ страницата представяща продуктите и услугите на фирмата

- Брой на клиентски отзиви в Google+

- Брой на цитиране на името на фирмата(без обратна връзка)

- Ключова дума в заглавието

- Райтинг на клиентските отзиви(между 1 и 5 звезди)

- Ключова дума в URL адреса

- Името на мястото(града) в заглавието на контактната страница, както и в URL адреса

 

 

Новите технологии във видеонаблюдението ни предоставят възможности да инсталираме скрити камери които успяват да запишат графити камера защита наблюдениекартина с доста високо качество. Ако размера на разходите не е проблем за Вас, тогава можете да си осигурите и HD качество на картината идваща от видеонаблюдетелната система. В допълнение на видео контрола, Вие можете да добавите и аудио-записващо устройство и така да имате достъп до пълната информация за това както се случва във Вашият дом, офис или предприятие или да инсталирате модерни камери способни да улавят и записват звуци. С помощта на подобна техника можете да разберете много неща които остават скрити за Вас- дали брачния Ви партньор Ви е верен, дали служителите Ви са отдадени на работата и т.н.

  • Tweets