За нас

                                                                                        

В света има повече от 600 млн. уебсайта . Данните сочат ,че за 2012 г потребителите на Интернет са повече от 2,1 млрд. души.А представете си колко ли са достъгнали до началото на 2014 г. ? Внушително,нали? А защо чакате тогава? Не сте ли и вие сега в интернет :) Колко често търсите информация чрез лаптоп,телефон или таблет?Създайте при нас неповторимата си online визитка към света. Нека идеите ви достигнат до всеки,направете бизнеса и услугите си достъпни. Успехът в перспектива идва от  името. 

 

Saitbook е търговска марка на Хубика ЕООД.

При нас работят едни от най-добрите програмисти,уеб дизайнери,специалисти по уеб маркетинг и електронна търговия.

Ние предлагаме : 

 • Изработка на фирмен/др.тип сайт
 • Изработка на електронен магазин
 • Лого дизайн и корпоративна идентичност
 • Хостинг и домейн -първата година БЕЗПЛАТНИ
 • Изработка на портали
 • Изработка на фирмени органайзери и софтуерни програми
 • SEO-оптимизация за търсачки
 • Изработка на банери
 • Поддръжка на уебсайт
 • Outsourcing
 • Online маркетинг и реклама

 

Нашият екип

Екипът ни е от млади и креативни специалисти,насочени към новаторски облик и визия в интернет пространството.Индивидуалността им и опитът в областта откроява проектите им с неповторима визия,изпълнени с живот и възможности.

Правим и невъзможното,защото бъдещето е сега!

Виктор ХубеновУправител
Десислава ЖелязковаМениджър продажби
Милен ПанайотовWeb Developer
Евгений ХубеновАдминистратор
Сара ДимитроваРекламен агент

Виктор Хубенов -СЕО

Наши партнъори и клиенти

Как работим?

Изработването на сайт е процес с няколко етапа.

1.Важно е първо да се запознаем с цялата Ви идея за визията и функциите на сайта Ви,така както си го представяте.Или иначе казано,да разчертаем плана за "сега" и "в бъдеще",план свързан с очакванията Ви,бъдещи резултати,и евентуални промени по-нататък.

2.След това нашият екип изготвя стратегия,за да вървим заедно към общата цел и нейния успех.

3.Следваща стъпка е избора на платформа/в зависимост от горните точки/,стартиране на проекта,или по-точно работа по сайта.Тя включва дизайн,изработка на лого,модули,статии,менюта,галерии,вкарване на текстове и продукти.

4.В целия този процес,по време на работа,си отваряме вратички за SEO-оптимизирането му,залагайки ключови думи в кода на сайта.Предварително екипът ни от специалисти разучава,кои са най-масово използваните думи в търсачките,свързани с Вашата дейност.Стартира се SEO-оптимизацията на сайта,като отбелязваме че това е продължителен процес,в който се борим с роботите на Google,за изкарването на сайта на по-предни позиции след търсене в търсачката.

5.Тестови период-пускаме сайта за тестови период,за да установим евентуални грешки,пропуски или неща за допълнително оформяне,естествено ако има такива.

6.Предпоследен етап е ролята на нашите редактори.Тук те малко играят ролята на "жури".

*Малко информация от "кухнята":След като целият проект е готов,се организира Мийтинг,или иначе казано-обща среща на всички колеги,работили по изработката на сайта,на която среща се обсъжда цялата концепция,дизайн,структура,възможности и реклама на сайта.Това е последната точка,преди да представим завършения продукт пред голямата интернет аудитория.

7.Пускане в експлоатация,ако може така да се нарече.

8.След като сайтът е готов,и вече работещ,сме отворени към всякакви допълнения,промени,напътствия или помощ в администрирането.Никога не отказваме на клиентите си при желание за среща,по уточняването на корекции или съвети за боравене с технологията на техния сайт.

how we work

 

 • Tweets